Over mij

Nieuwsgierig naar de persoon achter de illustraties? Hier zit je goed. Mijn naam is Corona Zschüsschen en ik ben een Nederlandse illustrator uit Enschede. Illustreren is mijn passie en mijn bedrijf. Daarnaast ben ik fan van science fiction en hou ik van een goed boek en lekker eten. Mijn illustratornaam is de fonetische spelling van mijn achternaam. Mijn voornaam is je vast wel opgevallen, misschien begrijp je dat ik daarom vooral als Sjusjun communiceer, maar voel je vrij om mij gewoon Corona te noemen 🙂

Ik ben altijd wel bezig geweest met tekenen. Als kind verhuisde ik vaak en kon ik mezelf vinden door deze creatieve uitlaatklep. Het tekenen was een van de constanten in mijn leven. Iets waar ik altijd op terug kon vallen.

Ik ben verslaafd aan details, kleuren en licht. Als de mogelijkheid wordt geboden ga ik vaak tot het uiterste. Ik probeer ook met elke illustratie iets nieuws te leren. Vroeger vond ik het wel eens eng om iets te tekenen wat ‘nieuw’ voor me was. Maar nu zie ik het als een uitdaging.

Ervaring

Met meer dan 10 jaar ervaring als illustrator kun je erop vertrouwen dat je project in goede handen is.

Communicatie

Goede communicatie staat op de eerste plaats. Een planning maken met mijlpalen en deadlines is heel normaal.

Creativiteit

Als beelddenker ben ik creatief met het inzetten van illustraties en het overbrengen van nieuwe én oude ideeën.

Competentie

Ik ben veelzijdig, maar vector illustraties zijn mijn specialiteit. Op zakelijk en educatief gebied ben ik op mijn best.

Wat anderen over mij zeggen

Cees van Asselt – Universe of Sales

Creatief, snel en origineel met de handtekening van jou als klant, waardoor je weet dat je gehoord bent en daarmee jezelf herkent in de illustratie.

Edwin Duys – Saristos

Corona is een uitstekende creatieve illustrator die met je meedenkt en je toch altijd weet te verrassen. Bovenal is ze een plezierig mens om mee samen te werken. Haar creatieve brein en illustraties hebben de basis gevormd voor talloze video’s en presentatiemateriaal voor onze klanten. 

Mark Geljon – Gridd

We werken erg graag met Corona samen. Ze heeft vaak aan een half woord genoeg. Daarnaast is ze goed in staat om een stijl te kiezen die toegankelijk en professioneel is. Ze werkt enorm goed met strakke deadlines. Wat voor ons het allerbelangrijkste is, is dat ze onze ideeen en concepten snel kan uitwerken tot prachtige illustraties. Een prettige, veelzijdige, illustrator die graag met je meedenkt…